Zaposlitev

MOS SERVIS IN ZAPOSLOVANJE

Podjetje MOS Servis deluje na zahtevnih trgih montažnih storitev in zaradi tega nenehno izkazuje potrebe po dobrih in kvalitetnih sodelavcih različnih tehničnih profilov.
V mladem in hitro rastočem podjetju nudimo prijetno delovno okolje, delo v tujini, stimulativno plačilo, možnost osebnega dokazovanja in napredovanja v skladu z rezultati svojega dela in možnost dodatnega usposabljanja, vse z ciljem ustvariti dolgotrajen medsebojni partnerski odnos in s tem zagotoviti konstantni nivo svojih storitev.

V primeru, da tudi vi želite postati član našega kolektiva vas prosimo, da izpolnite naš prijavni VPRAŠALNIK  in ga pošljete po E-pošti ali natisnete in osebno oddate na sedežu našega podjetja (v obeh primerih je obvezno potrebno priložiti tudi eno vašo fotografijo). Seveda bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih uporabljali izključno za svoje interne potrebe urejanja kadrovskih evidenc in pridobivanja potrebnih dovoljenj.

word VPRAŠALNIK ZA ZAPOSLITEV

Zaposlujemo:

1. Vodje gradbišč, vodilni monterji in monterji transportne tehnike, procesne tehnike, različnih kovinskih konstrukcij in ostalih sistemov.

2. elektrikarji – elektro monterji in vodje gradbišč za instalacije transportne tehnike, procesne tehnike in robotike.

3. varilci različnih profilov, (argon, MIG-MAG, elektro) za varjenje različnih kovinskih konstrukcij, komor in ostalih elementov.

3. varilci različnih profilov, (argon, MIG-MAG, elektro) za varjenje različnih kovinskih konstrukcij, komor in ostalih elementov.

 

Kontakt:

Tel.: +386/3/819-01-82
Fax: +386/3/819-01-83
E-mail: [email protected]