Zaposlitev

MOS SERVIS IN ZAPOSLOVANJE

 

Podjetje MOS Servis deluje na zahtevnih trgih montažnih storitev in zaradi tega nenehno izkazuje potrebe po dobrih in kvalitetnih sodelavcih različnih tehničnih profilov.
V mladem in hitro rastočem podjetju nudimo prijetno delovno okolje, delo v tujini, stimulativno plačilo, možnost osebnega dokazovanja in napredovanja v skladu z rezultati svojega dela in možnost dodatnega usposabljanja, vse z ciljem ustvariti dolgotrajen medsebojni partnerski odnos in s tem zagotoviti konstantni nivo svojih storitev.

 

V primeru, da tudi vi želite postati član našega kolektiva vas prosimo, da izpolnite naš prijavni VPRAŠALNIK  in ga pošljete po E-pošti ali natisnete in osebno oddate na sedežu našega podjetja (v obeh primerih je obvezno potrebno priložiti tudi eno vašo fotografijo). Seveda bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih uporabljali izključno za svoje interne potrebe urejanja kadrovskih evidenc in pridobivanja potrebnih dovoljenj.

 

word VPRAŠALNIK ZA ZAPOSLITEV

 

Zaposlujemo:

 

1. Vodje gradbišč, vodilni monterji in monterji transportne tehnike, procesne tehnike, različnih kovinskih konstrukcij in ostalih sistemov.

 

2. elektrikarji – elektro monterji in vodje gradbišč za instalacije transportne tehnike, procesne tehnike in robotike.

 

3. varilci različnih profilov, (argon, MIG-MAG, elektro) za varjenje različnih kovinskih konstrukcij, komor in ostalih elementov.

 

3. varilci različnih profilov, (argon, MIG-MAG, elektro) za varjenje različnih kovinskih konstrukcij, komor in ostalih elementov.

 

4. Tehnologa in vodjo proizvodnje

Trenutne potrebe po novih sodelavcih si pa lahko drugače tudi ogledate pod rubriko AKTUALNO.

Kontakt:

 

Tel.: +386/3/819-01-82
Fax: +386/3/819-01-83
E-mail: [email protected]